Om Albert

Det hele startet da barndomsvennene Arta Mandegari og Salman Eskandari studerte sammen på universitetet. De meldte seg frivillig på kvelder og i helger for å tilby gratis mattehjelp til barn. Etter endt utdanning valgte de å gå forskjellige karriereveier innen ledelse og finans.

I 2015 bestemte de seg for å starte opp igjen der de slapp på Chalmers. De sa opp jobben og kastet seg helhjertet på å skape det som skulle bli Albert.

Albert startet altså med et klart mål - å gjøre kunnskap tilgjengelig gjennom teknologi. Det er til og med det som driver oss frem den dag i dag. Til dags dato har over 500 000 familier valgt å utforske en ny og morsom måte å lære på med Albert, en tillit vi er veldig stolte av.

Våre verdier

Vi ønsker å virkelig gjøre en forskjell

Vi benytter enhver anledning til å gjøre en forskjell. Målet vårt er å gjøre læring av nye ting morsommere, enklere og mer tilgjengelig.gen barn skal måtte føle seg dårlig på grunn av skolearbeid.

Vi utfordrer gamle tankesett

Vi griper enhver mulighet til å videreutvikle vår tjeneste. Gjennom Albert får barn og unge et alternativ tilpasset deres egne forutsetninger. Barn er forskjellige og lærer i sitt eget tempo på ulike måter.

Vi streber etter kontinuerlig forbedring

Vi er en ung virksomhet som ønsker å jobbe og levere på en måte som inspirerer. Alt for at barna skal få en så god opplevelse av Albert som mulig.

Vår styrke ligger i våre forskjeller

Vi har sterk tro på mangfold samt at hvert enkelt individ skal kunne være seg selv fullt ut. Hos oss er du velkommen akkurat som du er.