Om Albert

Det hele startet da barndomsvennene Arta Mandegari og Salman Eskandari studerte sammen på universitetet. De meldte seg frivillig på kvelder og i helger for å tilby gratis mattehjelp til barn. Etter endt utdanning valgte de å gå forskjellige karriereveier innen ledelse og finans.

I 2015 bestemte de seg for å starte opp igjen der de slapp på Chalmers. De sa opp jobbene sine og satte alt på spill for å skape det som etter hvert skulle bli Albert.

Albert startet altså med et klart mål - å gjøre kunnskap tilgjengelig gjennom teknologi. Det er til og med det som driver oss frem den dag i dag. For tiden har over 300.000 familier valgt Albert som digital mattelærer. Det gjør oss stolte at så mange har så stor tillit til oss.

Våre verdier

Vi ønsker å virkelig gjøre en forskjell

Vi benytter enhver anledning til å gjøre en forskjell. Vår hensikt er å gjøre skolen morsommere, enklere og lettere tilgjengelig. Ingen barn skal måtte føle seg dårlig på grunn av skolearbeid

Vi utfordrer gamle tankesett

Vi griper enhver mulighet til å videreutvikle vår tjeneste. Gjennom Albert får barn og unge et alternativ tilpasset deres egne forutsetninger. Barn er forskjellige og lærer i sitt eget tempo på ulike måter.

Vi streber etter kontinuerlig forbedring

Vi er en ung virksomhet som ønsker å jobbe og levere på en måte som inspirerer. Alt for at barna skal få en så god opplevelse av Albert som mulig.

Vår styrke ligger i våre forskjeller

Vi har sterk tro på mangfold samt at hvert enkelt individ skal kunne være seg selv fullt ut. Hos oss er du velkommen akkurat som du er.

Team Albert

Teamet vårt består av kreative og innovative individer fra mange deler av verden. Vi er en glad og herlig gjeng som alle brenner for én ting - å gi barn en sjanse til en god utdanning som passer deres behov.

Salman

Co-founder

Arta

Co-founder

Martin

Head of finance

Sebastian

Head of product

Ehsan

Chief of technology

Przemek

Expansion lead

Felicia

Marketing coordinator

Malin

Head of Talent and Employer Brand

Angelica

Designer

Ida

Customer service

Emma

Copywriter

Jovana

Data analyst

Klara

User research

Julia

Digital pedagogy

Weiwei

Creative Director

Richard

Designer

Jennifer

UX designer

José

Designer

Santino

2D artist & Animator

Yu Cheng

Designer & Illustrator

Jiawen

UI designer

Ismar

Tech lead

Lucie

Team lead / Developer

Valentin

Team lead / Developer

Alejandro

Team lead / Developer

Pontus

Developer

Victoriia

Developer

Charlie

Developer

Oleksandr

Developer

Josip

Developer

Kuray

Developer