«Han har begynt å snakke i mattetermer»

5 min

Josefine har funnet en måte å fremme sønnens interesse for matematikk på. Takket være den populære tjenesten kan Jack, fem år, lære matematiske termer og bli klar til skolen.

– Jack er interessert i tall og er veldig tidlig ute når det gjelder matte. Derfor ville vi finne en måte å oppmuntre interessen hans på og hjelpe ham å utvikle seg.

Albert Junior er en digital mattetjeneste for barn, med det formål å gjøre matematikk morsommere og enklere å lære seg. Tjenesten er kvalitetssikret, pedagogisk og helt reklamefri.

– Det verste som finnes for småbarnsforeldre når det gjelder apper, er når de inneholder masse reklame. Det plager meg hvis det dukker opp annonser som barna kan komme til å klikke på.

Bedre forutsetninger

mattekunnskaper. Han har for eksempel begynt å bruke matematiske termer i hverdagssistuasjoner.

– Jack snakker mye mer i mattetermer nå, og det begynte med Albert. Nå kan han bruke matte når han for eksempel snakker om lørdagsgodteriet. Da kan han si: «Hvis lillebror har to godterier, og jeg har to, så har vi fire til sammen.»

Som mange andre foreldre synes Josefine at det føles trygt å kunne gi barnet sitt et godt grunnlag og et forsprang før skolestart.

– Det er så tøft for barna nå, de begynner i barnehagen, og det stilles fort krav til dem. Jeg tror det er kjempebra hvis man kan forberede før det, så overgangen blir mindre når de begynner på skolen.

Leken læring

Albert Junior passer til alle barn fra 3 til 9 år. Tjenesten er utformet som et spill med interaktive øvelser og belønninger som vekker nysgjerrighet og øker motivasjonen.

– Jack ser ikke på det som at vi sitter og lærer matte, han gjør mer når han synes det er gøy.

Josefines tips til andre foreldre er å gjøre matematikken til en lek. Det gir dem en naturlig inngang og skaper en positiv innstilling til faget.

– Bruk barnets interesse og begynn der. Det behøver ikke å føles som tvang, det skal være artig!

Kom i gang allerede i dag!
Prøv gratis