Vil hjelpe barn – tilbyr tjenesten gratis

3 min

Alle barn fortjener en god utdannelse. Dette er noe som er viktig for Albert. For at flere barn skal få muligheten til å prøve læringstjenesten vår, har vi nå en gratis prøveperiode for nye medlemmer.

Albert hjelper barn med å lære forskjellige fag på en morsom og lærerik måte, til en gunstig pris. Det er en digital tjeneste som er tilgjengelig døgnet rundt, direkte på mobilen eller nettbrettet. Ved hjelp av teknologi og pedagogikk kan barn øve på relevante områder og på forskjellige nivåer som passer hver enkelt bruker.

– Siden dag én har målet med Albert vært å hjelpe så mange elever som mulig. Vi tror det er viktig å vekke deres interesse for matematikk på et tidlig tidspunkt, sier gründer Eskandari.

Prøv tjenesten gratis

For at så mange som mulig skal kunne prøve tjenesten i ro og mak, tilbyr Albert alltid en gratis prøveperiode for alle nye medlemmer. Barn og foreldre får muligheten til å bruke flere av Alberts læringsapper, prøve funksjoner og gjøre seg kjent med tjenesten. Alt sammen for at flere barn skal få muligheten til en god opplæring som passer til deres behov. Medlemskapet har ingen bindingstid eller oppsigelsestid, så du kan avslutte når du vil.

En tjeneste som vokser

Albert startet som en matematiktjeneste, men nylig har vi utvidet vårt utvalg, og nå tilbyr vi også en app for programmering og geografi.

- Vi har en stund hatt en ambisjon om å kunne tilby enda flere skolefag til brukerne våre. Det føles både morsomt og verdifullt at barna nå får tilgang til flere læringsapper, sier Salman Eskandari.

Dessuten er tjenesten nå lansert i flere land, og hittil har over 500 000 familier valgt Albert som sin digitale lærer.

- Det er en tillit som vi er utrolig stolte av! Vi ser en økt interesse for digital læring og håper at flere og flere ser nytten av denne typen tjenester, sier Salman Eskandari.

Kom i gang allerede i dag!