Vil hjelpe barn – tilbyr tjenesten gratis ut året

3 min

Alle barn fortjener en god utdannelse. Dette er noe som er viktig for Albert. For at flere barn skal få muligheten til å prøve læringstjenesten, er den nå helt gratis for nye medlemmer – ut året.

Albert hjelper barn med å lære forskjellige fag på en morsom og lærerik måte, til en gunstig pris. Det er en digital tjeneste som er tilgjengelig døgnet rundt, direkte på mobilen eller nettbrettet. Ved hjelp av teknologi og pedagogikk kan barn øve på relevante områder og på forskjellige nivåer som passer hver enkelt bruker.

– Siden dag én har målet med Albert vært å hjelpe så mange elever som mulig. Vi tror det er viktig å vekke deres interesse for matematikk på et tidlig tidspunkt, sier gründer Eskandari.

Gratis ut året

Akkurat nå har Albert en høstkampanje som innebærer at du kan prøve tjenesten helt gratis frem til 30. desember. Som alltid har medlemskapet ingen bindingstid eller oppsigelsestid, så du kan si det opp når som helst. Tilbudet gjelder alle nye medlemmer som registrerer seg under kampanjeperioden.

Gjennom dette tilbudet vil Albert gi sine nye brukere sjansen til å prøve tjenesten i fred og ro. Nå har barn og foreldre muligheten til å bruke flere av Alberts læringsapper, teste forskjellige funksjoner og gjøre seg kjent med tjenesten, uten kostnader. Alt dette for at flere barn skal få muligheten til en god utdannelse som passer til nettopp deres behov.

En tjeneste som vokser

Albert startet som en matematiktjeneste, men nylig har vi utvidet vårt utvalg, og nå tilbyr vi også en app for programmering og geografi.

- Vi har en stund hatt en ambisjon om å kunne tilby enda flere skolefag til brukerne våre. Det føles både morsomt og verdifullt at barna nå får tilgang til flere læringsapper, sier Salman Eskandari.

I tillegg har tjenesten nå blitt lansert i flere forskjellige land - Albert er for tiden tilgjengelig i Sverige, Norge, Danmark, Polen, Storbritannia og Tyskland. Så langt har mer enn 275 000 familier valgt Albert som sin digitale lærer.

- Det er en tillit som vi er utrolig stolte av! Vi ser en økt interesse for digital læring og håper at flere og flere ser nytten av denne typen tjenester, sier Salman Eskandari.

Kom i gang allerede i dag!