Tilbyr trådløse hodetelefoner når du prøver tjenesten

3 min

Høstsemesteret er her, og det er på tide å samle ny kunnskap. Vi i Albert ønsker å gi alle barn et ekstra løft inn i det nye skoleåret ved å tilby dem en pedagogisk matematikkapp. Akkurat nå har vi også et plettfritt tilbud – få trådløse hodetelefoner med på kjøpet!!

Albert er utviklet av erfarne pedagoger, lærere og forskere, med mål om å lære barn matte på en smart, morsom og pedagogisk måte. Albert er alltid tilgjengelig – hvor og når som helst, fra barnehage- til ungdomskolenivå.

– Siden dag én har målet med Albert vært å hjelpe så mange elever som mulig. Vi tror det er viktig å vekke deres interesse for matematikk på et tidlig tidspunkt, sier gründer Eskandari.

Et unikt tilbud for nye medlemmer

Nå har Albert også slått seg sammen med Urbanears for å kunne tilby medlemmene noe ekstra.

– Det er en unik kampanje som gir alle som blir medlem muligheten til å få et par trådløse bluetooth -hodetelefoner fra Urbanears når de melder seg på, sier Nicolas Rivetto, markedssjef i Albert.

Alle som registrerer seg før 29. september har mulighet til å få tilbudet. Alt du trenger å gjøre er å gå til hejalbert.se og opprette et medlemskap. Hodetelefonene er tilgjengelige i flere forskjellige farger og har en verdi på 795 NOK.

En tjeneste som vokser

Da Albert ble lansert, var tilbudet for barn mellom 10-16 år. Senere har tjenesten og innholdet utviklet seg, og nå inkluderes barn helt ned til tre år – da som en lek- og spillinspirert tjeneste. Så langt har over 200 000 familier har valgt Albert som sin digitale lærer.

– Det er en tillit som vi er utrolig stolte av! Vi kan se en økt interesse for digital læring og vi håper at flere og flere ser nytten av denne typen tjenester, sier Salman Eskandari.

Kom i gang allerede i dag!