Spanderer gratis mattehjelp for barn i sommer

3 min

Enten barnet ditt er glad i tall eller synes matematikk er litt utfordrende, er dette mattelæreren som både foreldre og barn vil elske. I hele sommer kan dere få gratis mattehjelp – som i tillegg er gøy.

– Matematisk tenking er et puslespill som må utvikles over tid. Men med stress og press rundt prøver og innleveringer i hverdagen, blir det ofte lite rom for refleksjon, sier Salman Eskandari, en av gründerne bak den svenske mattesuksessen Albert.

Nå er den digitale mattetjenesten også kommet til Norge, og fram til 31. august er tjenesten gratis.

– Vi ønsket rett og slett å tilby gratis sommerskole til alle norske barn mellom tre og ni år, sier Eskandari.

Albert er utviklet av erfarne pedagoger, lærere og forskere, med mål om å lære barn matte på en smart, morsom og pedagogisk måte. Albert er alltid tilgjengelig – hvor og når som helst, fra barnehage- til ungdomskolenivå.

Hjelpe så mange som mulig

Da Albert ble lansert, var tilbudet for barn mellom 10-16 år. Senere har tjenesten og innholdet utviklet seg, og nå inkluderes barn helt ned til tre år – da som en lek- og spillinspirert tjeneste.

I hele sommer tilbyr altså Albert gratis medlemskap, og barnet ditt kan bruke tjenesten fritt fram til 31. august. Tjenesten er helt uten reklame, bindingstid eller oppsigelsestid.

– Siden dag én har målet med Albert vært å hjelpe så mange elever som mulig. Vi tror det er viktig å vekke deres interesse for matematikk på et tidlig tidspunkt, sier gründer Eskandari.

Kom i gang allerede i dag!