En lysere fremtid for alle barn

2 min

Alle barn fortjener en god utdanning. Men for mange barn verden over er utdanning ikke en selvfølge. Derfor velger Albert å støtte UNICEF i deres arbeid for at alle barn skal få mulighet til å gå på skole.

Enn så lenge har Albert hjulpet barn i over 300 000 familier å lære på en morsom og pedagogisk måte – og dermed få en bedre utdanning. Men vi nøyer oss ikke med det. Akkurat nå har vi en kampanje som sikter på å hjelpe også mer utsatte barn i ulike deler av verden. For hvert nye medlem gir vi 10 NOK til UNICEF for å støtte deres arbeid for en bedre verden.

– Siden dag én har målet vårt med Albert alltid vært å kunne hjelpe flest mulig barn. Alberts visjon om å demokratisere utdanning gjennom teknologi rimer veldig godt med UNICEFs arbeid med å gjøre kunnskap tilgjengelig for barn og unge over hele verden. Vi er derfor veldig stolte av dette tiltaket og håper å kunne bidra til at enda flere barn får sjansen til en god utdanning, sier Salman Eskandari og Arta Mandegari, gründerne bak Albert.

Veien ut av fattigdom

Utdanning er en vei ut av fattigdom og utsatthet. Derfor arbeider UNICEF for at alle barn i verden skal få gå på skole og utvikle sine muligheter til et liv med god helse, inntekt og mulighet til å påvirke. Og ekstra mye kjemper de for jentene – ettersom mange av dem fortsatt står uten skole.

Bli medlem, så gir vi 10 NOK uavkortet til UNICEF. For en lysere fremtid.

Vil du lese mer om UNICEFs arbeid og hvor pengene går? Besøk hjemmesiden deres her.

Kom i gang allerede i dag!